REVISTA SALUD TOTAL

Revista de Actualidad Salud y Belleza


Alimentación

115 anys d’aigua Vilajuïga

L’aigua Vilajuïga compleix 115 anys de trajectòria. Una aigua única al món, escassa i singular. No conté gas carbònic afegit i manté exactament la mateixa fórmula de l’analítica que, fa 115 anys, el 15 de juliol de 1904, la va declarar aigua d’utilitat mineromedicinal.

“L’Aigua Vilajuïga és sobretot un misteri. Hi ha una cosa de misteri que la fa màgica”. Ferran Adrià.   L’aigua Vilajuïga no sacia ni s’imposa, fet que li permet tenir un posicionament profundament gastronòmic. El mateix Ferran Adrià la va qualificar d’autèntic “producte natural” en una recent conferència sobre tendències culinàries. S’extreu de la localitat de Vilajuïga (Alt Empordà). L’aqüífer d’on prové està situat a uns 72 metres de profunditat, connectat a la serra de la Verdera. Les seves bombolles naturals i els minerals saludables que conté són fruit d’un viatge de més de trenta anys que s’inicia amb les pluges als turons circumdants del Parc Natural del Cap de Creus.  
¿Què és aigua Vilajuïga?

L’aigua Vilajuïga es defineix com un aigua mineral natural carbònica natural. La seva composició revel.la que està lleugerament gasificada de forma natural, és a dir que ha adquirit bicarbonats gràcies a la pressió del subsòl, a més de minerals com el magnesi, el sodi, el calci i el liti.

El seu recorregut pels estrats geològics locals la dota d’una sèrie de propietats organolèptiques que fomenten l’equilibri de l’organisme i l’enriqueixen de sals minerals i oligoelements.

L’aigua Vilajuïga ha iniciat una nova etapa. La nova ampolla asimètrica ret un homenatge a la seva història de 115 anys i al territori al què està íntimament vinculada: l’Empordà. La nova imatge, neta i franca, dota de màxima senzillesa a un envàs, humil i transparent, que amaga l’excel·lència del producte.« « Notícia anterior | Notícia siguiente » »