REVISTA SALUD TOTAL

Revista de Actualidad Salud y Belleza


Actualidad

Àlex Corretja apadrina la 20a edició del Mou-te per l’Esclerosi Múltiple

La vessant més solidaria de l’esport arriba de nou amb el Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, la cursa solidària més antiga de Catalunya, que enguany celebra la seva 20a edició. La Fundació Esclerosi Múltiple està darrera d’aquesta iniciativa, que ha permès portar a terme diversos projectes assistencials destinats a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple.

El tenista Àlex Corretja, que apadrina la 20a edició del Mulla’t, ha volgut fer una crida a la participació ciutadana i ha assegurat que, durant unes hores, deixarà de banda la seva raqueta per entregar-se de ple a aquesta bona causa, tot i que encara no sap si ho farà corrents, en bicicleta, patins o patinet elèctric.

L’objectiu de la jornada és conscienciar sobre l’esclerosi múltiple, una malaltia neurodegenerativa que afecta actualment a 9.000 a Catalunya. Enguany, la recaptació es destinarà al servei d’atenció al recent diagnosticat de la Fundació Esclerosi Múltiple, clau per atendre a les persones que acaben de rebre el diagnòstic així com al seu entorn familiar. “En el moment en què et diagnostiquen una malaltia, com pot ser l’esclerosi múltiple, és habitual sentir-se angoixat, trist i totalment desinformat. Per això, és indispensable dotar aquestes persones d’eines perquè aprenguin a conviure amb l’esclerosi múltiple i a gestionar-la de la millor manera possible ”, ha explicat Maria José Abella, Presidenta de la Fundació.

Entre les 9h i les 14h tindran lloc les curses atlètiques, de bicicletes, de patins i l’elèctrica que s’organitzen en diferents modalitats i distancies perquè hi pugui participar tota la família. Durant tot el matí, els participants també podran gaudir de l’àrea lúdica amb activitats i tallers per a nens i adults, com pilates o zumba. A més, també trobaran servei de bar, foodtrucks, inflables, bicicletes, karts i rocòdrom.

Les inscripcions per a les curses poden fer-se a través de la web  https://moute.fem.es/ fins el 30 de gener o bé el mateix dia al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Vídeo Àlex Corretja: https://www.youtube.com/watch?v=TBJLD1hYr90

« « Notícia anterior | Notícia siguiente » »